Eten & drinken

Ons restaurant en terras

 

Graag stellen wij ons prachtige pand ook beschikbaar voor andere gasten en zullen we op verschillende momenten gedurende het jaar het restaurant & terras openen. Denk hierbij aan ons zomer terras, wijnmakersdiners of wild-avonden in de herfstperiode.

Houd daarom vooral onze agenda in de gaten zodat je niks mist!

Zomer in Alem

Tijdens de zomerperiode zullen wij ons terras en restaurant openen op onderstaande weekenden van vrijdag 15:00 t/m zondag 22:00. En dit gaan we niet alleen doen, maar we zullen samen met de ouders van Freek, Jos & Ria Weel, een mooi menu samenstellen. 25 jaar lang waren zij de eigenaren van het met een Bib Gourmand bekroonde Restaurant- Hotel de Tuinkamer in Ruurlo.

We hopen jullie te mogen verwelkomen voor een lekker stuk gebak, lunch, borrel of diner!

Agenda 2022

 

Vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli

Vrijdag 15 juli t/m zondag 17 juli

Vrijdag 29 juli t/m zondag 31 juli

Vrijdag 5 augustus t/m zondag 7 augustus

Vrijdag 19 augustus t/m zondag 21 augustus

Vrijdag 26 augustus t/m zondag 28 augustus

Wild diner

Traditioneel loopt het wildseizoen van begin oktober t/m januari. Één van de mooiste periodes in het jaar die we natuurlijk niet willen missen. Samen met Jos & Ria zullen we tijdens deze weekenden een heerlijk seizoensgebonden menu serveren.

Agenda 2022

Vrijdag 21 oktober t/m zondag 23 oktober

Vrijdag 11 november t/m zondag 13 november

Vrijdag 2 december t/m zondag 4 december

Privé bijeenkomst?

U kunt onze locatie ook boeken voor (zakelijke) meetings & evenementen en privé etentjes. Voor meer informatie, mail naar info@hartvanalem.nl of bel via +31(0)615301605.